Για πόσο καιρό δεν θα μεταδίδεται η εκπομπή • Με τι θα αντικατασταθεί
Το Σαββατοκύριακο έγινε γνωστή η είδηση ότι η εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν θα μεταδοθεί όλη την εβδομάδα, καθώς ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κοροναϊό.
Στα rapid tests βρέθηκε ένα ακόμη μέλος της εκπομπής Το Πρωινό με κοροναϊό και αποφασίστηκε η εκπομπή να μην βγει στον αέρα όλη την εβδομάδα.
Ωστόσο, στα επαναληπτικά μοριακά τεστ που έγιναν, το δεύτερο άτομο που είχε βρεθεί θετικό, εν τέλει βρέθηκε αρνητικό. Και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες αναθεωρήθηκε η απόφαση και η εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα μόνο σήμερα και αύριο.
Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» θα τελειώνει εκτάκτως στις 11 και στη συνέχεια θα προβάλλεται σε επανάληψη η εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου «Γειτονιές στο πιάτο». Αμέσως μετά στις 12, σκυτάλη θα παίρνει μια έκτακτη ωριαία εκπομπή επικαιρότητας με την Μαρία Σαράφογλου.