Στη συνεδρίαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου θα αποφασιστεί αν θα αναιρεθεί ή όχι το βούλευμα για τη μη χορήγηση άδειας
Για την ερχόμενη Τρίτη προσδιορίστηκε η συνεδρίαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, το οποίο θα αποφασίσει εάν θα αναιρέσει ή όχι το βούλευμα για τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Εισαγγελέας που θα προτείνει προς τους αρεοπαγίτες ορίστηκε μάλιστα η ίδια η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επικαλείται στο έγγραφό της για αναίρεση της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου, 3 παλαιότερες γνωμοδοτήσεις της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που ξεκινούν από το 1993 και φθάνουν ως το 2011 και πρόσφατη δημοσίευση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, ότι και οι πολυισοβίτες εφόσον έχουν εκτίσει συγκεκριμένο χρόνο κράτησης, δικαιούνται και αυτοί άδειας.